Hiushuone Raikas

Uusi Raikas

Uusi putiikki on nyt toiminut reilun kuukauden uusissa tiloissa. Olemme olleet tyytyväisiä tähän uuteen tilaan ja olemme päättäneet, että jäämme tähän.

Pieniä juttuja puuttuu vielä, mutta suuremmat ollaaan saatu paikoilleen ja rytmit ja rutiinit toimimaan.

On ollut ihana huomata että kaikki ovat löytäneet perille ja tykänneet uuden tilan rauhasta. Liikenteen melu ei häiritse nyt yhtään ja sisällä on ihanan viileää.

Päivitimme myös samaan syssyyn uuden logon joka nyt näyttää enemmän meiltä kuin vanha.

Kesä on täyttänyt mukavasti kalentereita ja viikonloput olemme pääsääntöisesti tekemässä Hääseurueita.

Maanantaisin olemme kampaamon osalta kiinni ja nautimme vapaista silloin. Lomailemme myös joten kannattaa varata ajat ajoissa ennen huilivapaitamme.

Nettivarauskalenterista voit kurkkia aikoja 24/7.

Tällähetkellä painetaan liikkeessä hommia 4 henkilön voimin, Mira ja Päivi kampaamossa, Lotta ja Tuomas hoitolan puolella. Katsotaan saadaanko syksyn aikana meille lisää vahvistusta kampaamon puolelle. Tästä lisää myöhemmin. 🙂

Raikas täytti myös vuosia kesäkuun alussa ja emme voi ymmärtää miten aika on kulunut niin vauhdilla. Meidän tarinaan mahtuu jos jonkimoisia käänteitä ja kuvioita. Toivomme tämän uuden alun tuovan nyt seesteisempää ajanjaksoa ja saisimme tehdä töitä ilman että tarvitsisi murehtia maailmantilanteita.

Meillä on nyt kasassa huikea tiimi ja yhteishenki. Ja tällä porukalla on aika huikeaa tehdä töitä. Kiitos Lotta ja Tuomas kun jatkatte meidän kanssa.

Katsotaan miten tarinamme jatkuu ja millainen kesä on tulossa.

Maailman ihaninta ja aurinkoisinta kesää Sinulle ja toivottavasti nähdään Raikkaassa.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *