Hiushuone Raikas

Lue tästä mitä meille kuuluu

Työt ovat lähteneet kaikilla meillä huikeasti etenemään, kiitos siitä kuuluu teille asiakkaat. Rytmit ja rutiinit alkavat muovaantua Raikkaassa ja olemme huomanneet, että meillä on nyt kasassa aivan huippu tiimi. Jokainen päivä tehdään ilolla ja rakkaudella.

Keväinen Korona kaaos on osittain ollut ohi kesällä, mutta toinen aalto nostaa päätään jo, toivottavasti samankaltaista paniikkia ei tule tai ainakaan niin rajoitettua liikkumista mitä keväällä oli.

Meille voit tulla turvallisesti, seuraamme THL ohjeistuksia ja noudatamme niitä. Desinfioimme paikat ja välineet jokaisen asiakkaan jälkeen sekä tarvittaessa käytämme kasvomaskeja. Pyrimme sijoittamaan asiakkaat niin että turvavälit pysyisivät sopivina jokaisen asiakkaan välillä.

Kesä toi paljon uusia asiakkaita tuoliimme ja kiirettäkin on välillä ollut. Ihanaa kun on saanut tehdä työtä mitä kaikki rakastamme. Kiitos asiakkaat.

Lomailimme kesän vuorotellen liukuen jolloin liikkeemme oli auki kokoajan. Koska olemme uusi kampaamo haluamme olla joka päivä auki, jotta kaikki halukkaat pääsisivät meidän tuoliin hemmotteluun.

Tiesitkö muuten, että olemme ekologinen ja vegaaninen kampaamo? Käytämme mm. Kevin Murphyn värejä sekä muotoilutuotteita jotka ovat valmistettu luonnon raaka-aineista, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Ja huikein juttu on se että jokainen muovipurkki on valmistettu 100% merestä kerätystä muovista (löydät tuotteiden kyljestä merkinnän 100% O.W.P ) Aika mieletöntä eikö? Tällätavoin voimme mekin valinnoilla vaikuttaa että meillä on puhdas meri vielä 30vuodenkin päästä.

Löydät lisää tietoa brändistä www.kevinmurphy.com.au

Nyt odotellaan sitten mitä syksy tuo tullessaan. Korona luvut on ainakin hiukan nousussa, mutta jos kaikki muistavat huolehtia niin eiköhän me tämä ”toinen aaltokin” selätetä.

Meillä olisi syksyn ja talven aikana tavoiteena muutama koulutuspäivä koko porukalle yhdessä ja erikseen. Näistä päivistä saa niin paljon inspiraatiota omaan työhön ja ihan uutta motivaatiota.

Hirveästi jaksamista kaikille tähän vaikeaan aikaan, selviämme tästäkin yhdessä!

Toivotamme ihanaa syksyn jatkoa kaikille ja nähdän Raikkaassa.

-Päivi&Mira

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *